JAGUAR 990-930

Egyedülálló átfogó koncepciójával, akár 380 t / h átviteli sebességgel, kiváló illesztőprogram-támogató rendszerekkel és a szemroppantó-hengerek széles választékával, beleértve a szabadalmaztatott SHREDLAGE technológiát is, biztonságosan betakaríthatja a termést akár 925 LE-vel is.

JAGUAR 990-930

Egyedülálló átfogó koncepciójával, akár 380 t / h átviteli sebességgel, kiváló illesztőprogram-támogató rendszerekkel és a szemroppantó-hengerek széles választékával, beleértve a szabadalmaztatott SHREDLAGE technológiát is, biztonságosan betakaríthatja a termést akár 925 LE-vel is.

ÚJ: JAGUAR 990.
925 LE 380 km / óránál.

Első osztályú szecskázó minőség, hatalmas teljesítmény és alacsony üzemanyag-fogyasztás - az új JAGUAR 990 a 925 LE-s MAN V12 motor teljesítményét optimálisan használj a szántóföldön. Azért, hogy rövidebb vágási hosszúságot érjen el, a késdobot teljes mértékben felülvizsgáltuk. A JAGUAR 990 az első silózó V-MAX 42 késdobbal.

Az intelligens CEMOS vezetőtámogató rendszer és az új CEBIS-vezérmű segíti a gépkezelőket a JAGUAR lehető leghatékonyabb irányításában az idény során. A CEMOS automatikusan beállítja a gépet, a CEBIS érintőképernyő megkönnyíti a használatát. Az összes JAGUAR modell megfelel a piacspecifikus kibocsátási előírásoknak az Stage V-ig. 

Ez teszi a JAGUAR-t piacvezetővé

1973 óta gyártott több mint 40 000 géppel a világ legsikeresebb silózója továbbra is biztosítja, hogy emberek milliói minden nap élvezhessenek egy pohár egészséges tejet. Ennek elérése érdekében a JAGUAR-t folyamatosan fejlesztjük az Önök igényeinek megfelelőlen.

Hajtásrendszer

Piaci összehasonlításban a JAGUAR hajtásrendszere a leghatékonyabb. A silózó legfontosabb részegységei egy karbantartást nem igénylő ékszíjon keresztül kerülnek meghajtásra, a keresztirányban szerelt motorról, amelynek teljesítménye pontosan a rendszerhez van igazítva.

Kezelőtámogató rendszerek

Az intelligens rendszerek, mint például az AUTO FILL, az új dinamikus kormányzás vagy az új CEMOS AUTO PERFORMANCE automatikusan vezérlik a gépet és optimalizálják az adott folyamatot. A lehető leghatékonyabb betakarítás érdekében a gépkezelőnek csupán az automatikus üzemmódot kell aktiválnia.

Kényelem és kezelés

A JAGUAR-t rövid időn belül önállóan tudja kezelni. A lényeges funkciókat néhány logikusan elhelyezett központi kezelőelem segítségével tudja vezérelni. Ezek közül a középpontban az új, érintőképernyős CEBIS áll. A kormányoszlop és a vezetőülés számos módon beállítható.

Áteresztőképesség

A JAGUAR egyenes vonalú terményáramával a termény törés nélkül fut végig az egész gépen. Ez maximális teljesítményt (t/h) tesz lehetővé minimális energiaszükséglettel (l/t). Mindezt úgy, hogy közben a gép üzembiztosan működik.

Üzemanyag-fogyasztás.

Nem a motor a döntő, hanem az összes rendszer intelligens vezérlése. Az adaptertől a termény kifújásáig a JAGUAR-t úgy tervezték, hogy maximális teljesítményt nyújtson, ugyanakkor üzemanyagot takarítson meg. Fogyasztási értékei lenyűgözően alacsonyak.

Szilázsminőség

A jó minőségű szilázs növeli a tejhozamot. Ezért mindazt, amit tesszünk azzal az elsődleges céllal tesszük, hogy minőségi takarmányt tudjon előállítani. A JAGUAR-t olyan műszaki megoldásokkal gyártjuk, amelyek döntő hatással vannak a takarmány minőségére.

A betakarítás ütőere.

CEMOS AUTO PERFORMANCE

A JAGUAR a beállított fordulatszámot állandó értéken tartja, és a terményáram mennyiségének megfelelően szabályozza a motor teljesítményét és a betakarítási sebességet. Növekvő terménymennyiség esetén csökken a sebesség. Alacsonyabb terménymennyiségnél a motor teljesítménye automatikusan csökken.

Dinamikus kormányzás.

A JAGUAR-t legfeljebb öt kormánykerékforgatással lehet átkormányozni az egyik oldalról a másikba. Sok gépkezelő szeretné, ha kevesebb mozdulattal át tudna fordulni a szántóföld végén. A dinamikus kormányzás ezt lehetővé teszi. 10 km / h sebességig egyenes haladás után a gépkezelőnek csak ⅔-os kormánykerék elforgatás elegendő a teljes megforduláshoz.

ÚJDONSÁG: nagyobb kényelem

Az érintőképernyős CEBIS gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a gép összes funkciójához. A gépkezelő négyféle módon kezelheti a JAGUAR beállításait:

  1. Az érintőképernyőn keresztül
  2. CMOTION menetkaron található kedvencek gomb segítségével
  3. A CEBIS forgó-és nyomógombján keresztül
  4. Közvetlen a billenőkapcsolók segítségével

ÚJ: hőszigetelt ACTISILER 37

A JAGUAR intelligens rendszerei képezik a későbbi kiváló takarmányminőség alapjait: pontosan adagolt adalékokkal a 375 literes víztartályból vagy a koncentráltadalékot kijuttató, új ACTISILER 37-ből. A kettős falú ACTISILER 37 tartály védi a szilázs-koncentrátumot a magas külső hőmérséklettől.

NIR szenzor

A szárazanyag-érték, amelyet a közeli infravörös érzékelő (NIR) határoz meg, referenciaként szolgál a vágási hossz és az adalékanyagok tekintetében.

TERRA TRAC

A JAGUAR 990 és 960 TERRA TRAC járószerkezettel is elérhetőek. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy kihasználja a gumihevederes járószerkezet előnyeit: kiváló vonóerő, maximális talajvédelem még a fordulókban is, gyors és biztonságos vonulás a KRESZ előírásainak megfelelő szélesség révén.

Műszaki adatok

MotorTípusHengerek száma és elrendezéseMotorteljesítmény
1700 ford./percnél (ECE R 120 szerint)
kW/LE
JAGUAR 990MAND286212, V680/925
JAGUAR 980MAND2862V12625/850
JAGUAR 970MAND42766, soros580/790
JAGUAR 960Mercedes-Benz4736, soros480/653
JAGUAR 950Mercedes-Benz4736, soros430/585
JAGUAR 940Mercedes-Benz4716, soros390/530
JAGUAR 930Mercedes-Benz4716, soros340/462

Download > RGB (875KB)  |  CMYK (26MB)
schließen
Download > RGB (1MB)  |  CMYK (23,2MB)
schließen